Som jag väntat.

 
Mitt inlägg i dagens blogg är så typiskt mig, det började så här. 
 
 
Älskar alla slags mode tidningar det ger mig energi och inspiration. I denna stund var det Sofis mode, blev lika blixtförälskad så som Sofie beskriver det (läs ovan). 
Det blev ett litet kaos i mitt huvud, vill ha nu på en gång, gärna svarta också om det fanns. Måste bara få tag i ett par, eller hur, gick inte, fanns inte. Bara att vänta tills dom släpps tillsammans med H&M´s stora vår
kollektion. Kände mig samtidigt lite dum för mig själv, att gå och tänka på ett par stövlar. Var det fler än jag som kände så här.
 
Svaret kommer här: Dagen med stort S (stövlar) har kommit, det är den 6 mars, planerat att ta mig till h&m hamngatan jätte tidigt, tanken var att vara där 15 min innan öppning, kanon tänkte jag.
Eller hur! 
När jag närmar mig gatan så tror jag att det är ett skämt, jag är typ sist. Så mycket folk, bloggare, fashionistas och blandat mode folk. Hualigen tankarna börjar snurra i mitt huvud, stövlarna kommer inte hinna bli mina.
 
 
Väl inne i den väntande folkmängden så drar någon i min arm, en tjej jag aldrig sett förr. Hon drar mig längs fram där hon stått och väntat, antagligen jätte länge. Är du själv frågade hon? Ja svarade jag. Bra då gör vi så här, det brukar vi alltid göra men nu är jag själv så det går inte. Hon var själv ute efter stövlarna i första hand. 
Planen var alltså att vi skulle springa in när dörrarna öppnades och roffa åt oss alla stövlar i kringliggande storlek som vi själva hade, sen skulle vi ses vid provhytterna. Trot eller ej, men jag gjorde det och stövlarna blev mina.
 
 
 
Först till kvarn.
 
 
 
 
 
Här är dom stövlarna, som jag väntat. 
 
 
 
Så snygga, provar och provar. Dessa kommer jag alltid att använda. Nu genast och helst varje dag. 
 
 
ELLER HUR! Idag är det den 16 september och mina fötter/ben lyser fortfarande med sin frånvaro. Prislappen hänger fortfarande på. 
 
Dags att ta tag i det, denna höstdag är varm som den varmaste vårdag. Modet säger att man skall ha höga stövlar, helst Overknee Stövlar. Nu är dessa inte svarta men spelar roll, nu skall dom användas. 
 
Så här kommer DAGENS OUTFIT: By me..!
 
 
Blus och stövlar båda från h&m kollektion. Inköpta samma dag. Prislapparna fortfarande på. Invigs idag.
 
 
 
 
Blusen i närbild. Gillar!
 
 
 
Samma sak här, föll pladask för den här lilla mocka kjolen i vinrött/ lila. Stod mitt namn på den, inköpt i våras.
Men idag skall den invigas, bort med prislappen. Kjol från stylein. 
 
 
 
 
Och så slutligen den här lilla godingen i mocka från Hunkydory som också skall invigas idag.  
Svagt puderrosa beige i färgen.
 
 
 
 
 
Självklart vill man passa på att använda så mycket solglasögon som möjligt innan solen försvinner. 
Dessa är inte bara snygga utan är jätte sköna både i passform och glas. 
Solglasögon från: BVLGARI. Gillar! 
 
 
Om man tycker det är lite kyligt med bara blusen, så gör som jag och svep in axlarna med en fin sjal. Gärna mjukt stickad och svart. Bryter av lite och matchar glasögonen.
 
Hej svejs, vi ses igen. Nu skall jag iväg och fixelidona / fixa och trixa lite. Ha en mysig fredag på er. 
Kram Susan Hjärta!
 
 
Lämna kommentar publicerat i Inspiration Fashion & Style By Me, Vardag;
Taggar: "drömhus", "stockholm", "h&m", "hunkydory", "bvlgari", "overkneestövlar", "kjol","elle", "fashion", "instafashion", "mode", "sofis", "plaza", "bloggse", blogg", "style", "stylein" "clutch", "mathilde", "damernas", "fashionblogg", "chic", "stilinspiratör", "glad", "happy","mocka", "solglasögon", "blus", "modetidningar"