Vattenlek med ATV

 
Vi är uppe på ängarna som är dyblöta men vad gör det, nu kör vi! Jag fick stå på en lite grästuss som stack upp för att fota. Ja, ni ser ju själva! 
 
 
Jag på min älskade ATV, just LOVE!
 
 
Brosan Marcus fick höja knäna för att inte bli dyblöt. Men blev det likväl lite senare som synes.
 
 
Marcus på väg i, är i och på väg ur vattendraget. Så kul, we love!
 
 
VÄDRET HAR VERKLIGEN SPÖKAT IDAG, REGN/MOLN, BLÅST FÖR ATT SEDAN SKINA UPP! 
Men jag gillar det då regnet tar bort sista snön och blåsten torkar ur all mark. Sol på det vad kan bli bättre.
 
Wow, är näst intill euforisk. Idag har jag och brorsan Marcus lekt runt med ATV på Grällsta Ridcenters ägor, så kul. Helt slut i kroppen är jag, känns som jag ridigt 20st sporthästar. Men vilken upplevelse. 
 
Förutom Grällsta Ridcenter Multi Horse Camp´s alla aktiviter för vuxna och barn, så kommer nu också mycket ifrån vår nya aktivitet här på Grällsta RC. Nämligen GRC Off Road, finns nu att GILLA på FB för uppdateringar och i dagarna öppnar vi upp hemsidan grcoffroad.se 
Det är en upplevelse som privat person eller som företagsevent du kan boka. Eller varför inte som en upplevelse present.
 
Detta är bara lite av min otroligt härliga dag, bara älskar livet. Kram SU / HJÄRTA!
 
 

Härlig vårdag på Grällsta

 
Klippta hästar med sina mys-pys täcken, går ute och myser i sin hage.
 
 
Passar på att kratta planen lite medan hästarna värmer upp i skittmaskinen.
 
 
Ledare och praktikanter i ridhuset, så duktiga.
 
 
Marika (sommarledare) och jag tränar lite häst. 
 
 
Mina underbara älskade russlar väntar på mig vid ridhusdörren medan jag rider.
 
 
Tack för världens bästa pass, världens bästa sto. Lite kittlig är hon men jag gillar det och kan hantera det. 
 
 
Nöjd hon är, jag gillar. 
 
 
Avslappnad och klar, nu är jag trött i kroppen. Har vart i sadeln för timmar, många hästar har tränats. 
 
Puttsning av de sist tränade hästarnas seldon. För imorgon väntar en ny träningsdag. 
 
 
Hej hopp, vilken härlig dag jag har haft det. På mitt kära Grällsta har jag tränat hästar och elever dagen lång. Har så mycket roliga ideér och tankar som jag kommer dela med mig av inom kort. Just nu bara kör jag på, lev livet.
 
Vi ses snart igen, SU / HJÄRTA!
 
 
 
 

Jo, det är faktiskt vår!

 
Idag lyser solen med sin frånvaro här ute på landet, väldigt speciellt väder måste jag säga. Men hitintills har min dag varit underbar ändå på alla sätt och vis. Full rulle sen tidig morgon, nu är det dags för en avstickare in till city där jag skall möta upp lite personer och presentera nya kommande id´der och event. Det skall bli så kul då dom verkar vara lika laddade som jag själv är.
Jag byter kläder och accessoarer efter tillfälle och min outfit jag valt för dagen är härlig, avslappnad och skön. Passande för såväl vädret samt mötet, hoppas min enkla vardagsstil inspirerar. 
 
Tröja varm favorit Boss Hugo Boss, byxa Benetton bara älskar mönster kombinationen och passformen är helt underbar, sneakers Benetton där man når höjder med hjälp av inbyggda kilklackar. Väskan Tod´s är som pricken över i och jag har valt en riktig färgklick. Greppa den, häng den, bär den - väskan är detaljen som lyfter hela looken.
Vad mer kan jag säga förutom att jag är väldigt lycklig just nu. Jo, att jag önskar er alla en underbar fortsättning på denna härliga måndag, vi ses snart igen. 
 
Love SU / HJÄRTA!